FAQ

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvilke betalingsmuligheder er der i shoppen?

Der kan betales med kreditkort og Paypal. Tryk på ’check out’, udfyld dine oplysninger og tryk på ’continue to payment method’.

Hvordan modtager jeg min opskrift?

Efter endt køb modtages en mail med et link til download af en pdf-fil. Denne fil kan downloades 5 gange og herefter virker linket ikke længere. Husk derfor at gemme filen.

Hvad hvis jeg ikke modtager min opskrift efter køb?

Efter endt køb kommer du til et vindue, hvor der kan trykkes ’download’. Her kan opskriften downloades. Du modtager som ovenstående også en mail med samme mulighed. Det er meget afgørende, at du har tastet din korrekte mailadresse, da det er her du modtager den købte opskrift. Har du mod forventning ikke modtaget din opskrift send da en mail til support@millefrydknitwear.dk

Kan jeg få hjælp til en opskrift?

Som udgangspunkt er svaret ja, hvis det er indenfor hvad der nemt kan besvares på skrift via mail som sendes til support@millefrydknitwear.dk.

Min anbefaling vil altid være at købe sit garn hos den lokale garnbutik, da der oftest altid er god hjælp at hente her.

Svartider på support@millefrydknitwear.dk

Det bestræbes at denne mail besvares dagligt mellem 9-15, men i perioder må der forventes nogle dages svartid. Der besvares ingen mails efter kl. 15 eller i weekender og på helligdage.

Jeg har købt opskrift på det forkerte sprog?

Fortvivl ej. Send en mail på support@millefrydknitwear.dk så sendes den til dig på det sprog du ønsker.

Jeg har købt den forkerte opskrift?

Der kan desværre ikke tages forbehold for et køb af en forkert opskrift.

Fejl i opskrifterne?

Der er både teststrikkere og korrekturlæsning af flere omgange før en opskrift udgives, men derfor kan der alligevel godt have sneget sig en fejl ind. Send en mail til support@millefrydknitwear.dk hvis du mener, at have fundet en fejl.

Opskrifternes sværhedsgrad?

På baggrund af stor efterspørgelse har jeg valgt at give alle mine opskrifter en indikation på sværhedsgrad. Opskrifterne er tildelt fra 1-5 alt efter sværhedsgrad.

1 Begynder

Opskrifterne henvender sig til den nye strikker og indeholder ingen svære teknikker eller komplicerede forkortelser. Der kan være farveskift i simple udformninger.

2 Moderat

Opskrifterne henvender sig til strikkeren der kan forstå forkortelser (der er liste over forkortelser i alle opskrifter).

3 Middel

Opskrifterne er for strikkeren der kan anvende lidt sværere teknikker. Fx vendepinde, at samle masker op, strikke glatstrik frem og tilbage.

4 Øvet

Opskrifterne kræver overblik. Fx strikke vendepinde samtidig med et mønster.

5 Svær

Opskrifterne er for den rutinerede strikker. Her er der komplicerede teknikker og man skal kunne have styr på flere ting på samme tid.