Om Mille Fryd Knitwear

En dejlig lang barsel i 2015, hvor jeg lærte at strikke blev til Mille Fryd Knitwear - et univers af strikke designs til baby, børn og voksne.

Brandet Mille Fryd Knitwear er design, kreativitet, skaberlyst og bag er 36-årige Mille, der er den kreative iværksætter, mor til 3 piger og uddannet sundhedsplejerske.

Jeg nåede ikke at strikke efter andres opskrifter særlig længe, for jeg synes de var alt for svære at følge og forstå. Jeg havde lettere ved at strikke ud af hovedet og netop derfor gør jeg mig meget umage med, at selv nye strikkere kan følge flere af mine strikkeopskrifter.

Når du køber en opskrift i min webshop modtager du kort efter en mail med et link til download af opskriften som en pdf-fil. Det er derfor vigtigt, at du angiver din email adresse korrekt, samt at du gemmer din pdf i for eksempel iBooks eller printer den ud. 

Jeg skal gøre opmærksom på, at opskriften er kun til privat brug. Opskriften må derfor ikke kopieres, videresælges eller omfordeles og samtidig må salg af produkter lavet efter opskriften heller ikke finde sted jvf. regler om copyright. 

Har du spørgsmål eller andet er du velkommen til at sende en mail på kontakt@millefrydknitwear.dk. Grundet mange mails må der forventes at det kan tage op til 5 hverdage før du modtager et svar.

Følg gerne med hos mig på instagram @millefryd_knitwear.dk og facebook Mille Fryd Knitwear